adventistbanat.ro

Meniu

Convenție AMiCUS la Nadăș

22 noiembrie 2016

În perioada 21-23 octombrie studenții filialelor AMiCUS din Timișoara, Arad și Oradea și-au dat întâlnire pentru a doua oară la Nadăș pentru un weekend frumos împreună. Au participat în jur de 70 de studenți și invitați din partea conducerii asociației AMiCUS, a conferinței și a Diviziunii. Astfel, au fost prezenți: pastorul Marius Munteanu – directorul departamentului Educație al Diviziunii Inter-europene, pastorul Narcis Ardelean – directorul departamentului de Tineret al Conferinței Banat, Gicu Dohotar – președinte AMiCUS România și Marcel Brândzanic – coordonator AMiCUS la nivel de Uniune.

Tema aleasă a fost: „Alege să înflorești și să fii asemenea Lui!”  inspirat din Isaia 27:6. Programul a cuprins atât activități interactive, jocuri de cunoaștere, cât și mesaje spirituale. Sâmbătă după-amiază, fiecare filială a prezentat un program, iar seara a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri cu pastorul Marius Munteanu.

Duminică dimineață studenții, îndrumați de Ionel Indricău, au plantat pomi fructiferi, încercând să învețe regulile importante pentru plantarea pomilor, dar și pentru viața lor.

Cristian Toma, capelan AMiCUS Arad

 

 

 

 

Etichete: , , , , ,