adventistbanat.ro

Meniu

Convenția interdepartamentală pentru tineret și misiune

2 octombrie 2013

Având în vedere valoarea pe care o reprezintă copiii și tinerii noștri cât și singura îndatorire pe care o are biserica și anume misiunea, în weekendul 11-13 octombrie prin efortul comun al mai multor departamente vom organiza o întâlnire specială adresată pastorilor, prezbitelor, liderilor de tineret dar și altor categorii de slujbași. Din partea Conferinței Generale vom avea un invitat de marcă și anume Gustavo Scuarzone dar și reprezentanți ai Uniunii de Conferințe . Subiecte fierbinți și de mare valoare au fost deja selectate pentru această Convenție iar programul celor trei zile se adresează următoarelor categorii de slujbași:

Vineri 11 octombrie ora 10 sediul Conferinței – Întâlnire cu pastorii Conferinței Banat

Sâmbătă 12 octombrie – Arad Salem – întâlnire cu pastorii, prezbiterii și liderii de tineret din bisericile Conferinței Banat

Duminică 13 octombrie – Arad Salem – Întâlnirea de toamnă a slujbașilor Conferinței Banat (inclusiv pastori, prezbiteri și lideri de tineret).

Facem un apel pe această cale pentru toți factorii de răspundere din comunități de a prezenta acest program și de a organiza delegații cât mai mari de participare.

Etichete: ,

Un comentariu

  • Maria says:

    Am o intrebare… nu este cumva pastrat un video de la aceasta conventie, care sa fie postat pe viitor pe site? eu nu am putut sa vad in direct programul sambata, dar mi-ar placea sa-l vad …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.