adventistbanat.ro

Meniu

Convenția Colportorilor și Librarilor din Conferința Banat

15 iunie 2018

Între 8-10 iunie, la Săvârșin, jud. Arad, s-a desfășurat Convenția Colportorilor și Librarilor din Conferința Banat. Colportorii și librarii au venit împreună cu familiile lor. Întâlnirea a îmbinat: părtășie, închinare, Cina Domnului împreună cu Biserica Adventistă din Săvârșin, împărtășirea de experiențe din activitatea de evanghelizare prin literatură, răspunsuri la întrebările ridicate și rezolvarea problemelor administrative.

Din partea Uniunii de Conferințe a participat pastorul Lorand Balla, directorul departamentului publicații, din partea Editurii Viață și Sănătate, pastorul Ioacob Pop, director, iar din partea Conferinței Banat, pastorii: Marius Morar, secretar și Costel Trandafir, director publicații.

În Conferința Banat, la data aceasta avem 6 colportori: doi în jud. Arad, doi în jud. Timiș, unul în jud. Caraș Severin și unul în jud. Hunedoara. Librăriile din Conferință funcționează la Arad, Chișineu Criș, Ineu, jud. Arad, la Timișoara, jud. Timiș, la Oradea, jud. Bihor, la Deva, jud. Hunedoara și la Reșița (rulotă), jud. Caraș Severin.

Pastor Pavel Memete

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.