adventistbanat.ro

Meniu

Congresul Tinerilor din Banat

1 februarie 2019

Departamentul Tineret al Conferinței Banat a organizat în data de 26 ianuarie, la Biserica Salem din Arad, un Sabat de motivare și încurajare la o viață fără reproș dedicat tinerilor. Numele evenimentului a fost „Ireproșabil”, plecând de la ideea că fără Isus noi suntem plini de reproșuri. Motto-ul acestui Congres a fost Daniel 6:4 – “…nu se găsea nicio greșeală la el și nici un lucru rău.”

Programul a fost format din mesaje spirituale dar și din muzică bună oferită de grupul instrumental Fortissimo quartetși de către soliștii prezenți la acest eveniment. Momentele de Cuvânt au fost pregătite de către pastorii: Sebastian Ghenghea, Ștefan Nădăban, Nagy-Kasza Gyula, Claudiu Gâsman, Adelin Bortiș, Narcis Ardelean și Mihai Maur.

Tinerii au fost de asemenea implicați în câteva activități de misiune în pauza de la prânz având ocazia să ajungă la spital dar și la o casă de „bunicuți”, iar o parte au mers pe stradă pentru a oferi mici cadouri de la librăria Sola Scriptura.

Această ocazie a adunat tineri din toată Conferința Banat alături de părinți și liderii locali. Bucuria tuturor a fost mare văzând o armată de luptători pregătită să trăiască altfel decât cei care nu Îl cunosc pe Isus. Decizia tinerilor dar și încurajarea pe care vrem să o oferim tuturor este aceasta: “…fie că mâncaţi, fie că beţi, fie că faceţi altceva, să faceţi totul (ireproșabil) pentru slava lui Dumnezeu.” 1 Cor. 10:31

Etichete: , , ,