adventistbanat.ro

Meniu

Claudiu Gâșman este noul trezorier al Conferinței Banat

10 iunie 2019

Comitetul Executiv al Conferinței Banat l-a ales pe pastorul Claudiu Gâșman în slujba de trezorier al Conferinței Banat, după ce funcția a rămas vacantă prin alegerea pastorului Emil Jigău în slujba de trezorier al Uniunii Române.

Născut la Ploiești, Claudiu Gâșman a crescut în localitatea Izvoarele (jud. Prahova), într-o familie de adventiști, urmând mai târziu cursurile Liceului Adventist din București și a Institutului Teologic Adventist, Facultatea de Teologie Pastorală. La Cernica a cunoscut-o pe Ela (Zeiler), cea care urma să-i devină soție înaintea ultimului an de școală, și împreună cu care trăiește bucuria de a fi părinții celor două fete cu care i-a binecuvântat Dumnezeu: Maya și Ama.

La 1 septembrie 2008 și-a început activitatea pastorală în districtul Movila Banului, unde a slujit timp de trei ani, după care a fost transferat în Conferința Banat, fiindu-i încredințat spre păstorire districtul Măderat. În ultimii trei ani, pastorul Claudiu Gâșman a slujit în districtul Arad Salem.

 

Etichete: