adventistbanat.ro

Meniu

Camporeea națională a companionilor

19 iulie 2019

În perioada, 23-28 iulie a avut loc la Stupini, județul Brașov, Camporeea națională a companionilor, intitulată Upgrade the story, care și-a propus motivarea și încurajarea tinerilor participanti la înnoirea istoriei vieții personale după exemplul istoriei vieții lui Hristos.

Delegația conferinței Banat a fost formată din 29 de persoane, care au reușit să aducă un plus de frumusețe. Astfel, la programul din Sabat, au format un cor dirijat de pastorul Sebastian Ghenghea interpretând două piese, iar Odette Românu a prezentat o experiență despre o ocazie de a da mărturie despre Hristos în fața colegilor.

Miercuri și vineri s-au desfășurat diverse ateliere, dintre care două susținute de conferința noastră:  cursul de prim-ajutor susținut de sora Adina Tomoiagă, Asistent UPU SMURD – Arad, și seminarul de dezvoltare personală, prezentat de Mihaela Zaha și pastorul Sebastian Ghenghea. Pastorul Levis Nistor a organizat activități recreative de echipă. Pastorul Robert Demeter a prezentat devoționalul de joi seara, pastorul Narcis Ardelean două prezentări de relație, iar Mihaela Zaha și pastorul Mutnean Rezso au prezentat retrospectiva veselă a săptămânii.

Au fost multe momente spirituale și recreative în această camporee. S-au legat prietenii noi, s-a studiat pe grupe, au fost excursii montane, orientarea urbană și proiecte misionare. Sâmbătă la prânz o tânără companion cu o istorie zbuciumată, a fost botezată ca o mărturie a deciziei Sale pentru Hristos.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru grija Lui și echipei de organizare pentru această ocazie, iar echipei compa a Conferinței Banat și instructorilor de companioni pentru implicare și companionilor pentru comportamentul exemplar!

Robert Demeter, director asistent companioni

Etichete: , ,