adventistbanat.ro

Meniu

Camporeea exploratorilor “Fii curajos!”

21 octombrie 2018

Locul desfășurării: Cladova, duminică, 14 octombrie! Aproximativ 205 exploratori, instructori și aparținători au participat la această activitate, desfășurată sub deviza :“Fii curajos!”După deschiderea oficială, a urmat momentul devoționalului, susținut de Narcis Ardelean, împletit cu prezentarea unei istorii desfășurate chiar pe dealurile respective și culeasă de Ionel Indricău: în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, unui copil din Miniș i s-au oferit dulciuri și alte cadouri, cu scopul trădării locației unde era staționată armata română. Deși treceau prin lipsuri extrem de mari, fiind în vreme de război, copilul s-a dus cu tot ce a primit la tatăl său și i-a spus de propunerea armatei inamice! Fără nici o ezitare, tatăl i-a explicat ce ar însemna trădarea respectivă și l-a îndemnat să transmită românilor intențiile adversarilor. Prin implicarea lui, copilul a ajutat la victoria finală a armatei române.

Au urmat apoi 17 activități interactive, pregătite și susținute de instructori: probe sportive, de îndemânare, concursuri de logică și de cultură generală, toate vizând buna dispoziție și munca în echipă!

Dragi exploratori, ne dorim să aveți totdeauna curajul de a cere sfatul părinților voștri în orice problemă se va ivi, să rămâneți o familie unită, și nu uitați: îi aveți alături de voi și pe instructorii de exploratori! Suntem o echipă! Să fim curajoși împreună!

Mihaela Zaha,coordonator licu-explo, Zona Nord

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.