adventistbanat.ro

Meniu

Camporeea explo En-Ghedi

14 octombrie 2019

Trecând prin câteva sate frumoase din județul Hunedoara: Brădățel, Petrești și Godinești, ajungi într-o altă lume, în care timpul parcă stă în loc și viața se scurge liniștit. În acea zonă a avut loc în 6 octombrie camporeea exploratorilor.

După un frumos devoțional și prezentarea pe scurt a specializării Peșteri, toți cei aproape 200 de participanți au avut ocazia să viziteze două peșteri aflate în apropiere. Spre bucuria copiilor, în una dintre ele erau mulți lilieci.

Partea de City Life a programului a fost gustată de către toată lumea. În micul “oraș” construit acolo, copiii au putut să viziteze mai multe tarabe care au avut pregătite pentru ei multe surprize delicioase. Pentru a le primi, trebuiau doar să participe la diferite jocuri sau provocări.

Însă poate cea mai frumoasă parte a programului a fost partea de misiune. Fiecare grupă a primit un pachet cu o carte și ceva dulce, la care au mai adăugat și ei o surpriză personalizată, și au vizitat câteva case din sat. Cei din preajma locului unde s-a desfășurat programul au stat aproape toată ziua pe bancă și au urmărit activitățile. Așa că a fost o mare bucurie pentru acești bătrâni să fie vizitați de către copii, să îi asculte cântând, să povestească cu ei. Unele grupe nu doar au dăruit, ci au și primit mici atenții din partea celor pe care i-au vizitat.

Ziua s-a terminat la Biserica Adventistă din Brădățel unde, mulțumită echipei conduse de sora Maria Seiche din Cuvin, s-a servit o mâncare delicioasă înainte de a pleca spre casă.

 

Ramona Andraș, coordonator zonal licu-explo

Etichete: , , ,