adventistbanat.ro

Meniu

Camporeea Explo „City  Break”

11 iunie 2016

 

Câți dintre noi nu am visat la un city break (o călătorie scurtă sau un sfârșit de săptămână) în Londra, Paris, Praga sau Veneția? Exploratorii prezenți la Șoimoș, în 22 mai,  au avut ocazia unică să viziteze 11 orașe frumoase într-o singură zi. Camporeea “City Break” a vrut să aducă în atenția lor perioada medievală și i-a purtat prin locații frumoase ca: Ierusalim, Viena, Praga, Londra, Paris, Veneția, Wittenberg, Warburg, Constantinopol, Toledo și Florența. Au cântat și au scris folosind instrumente din perioada medievală, au participat la un turnir (al prieteniei), au descoperit importanța armurii unui cavaler, s-au luptat cu săbii și au aflat lucruri noi și interesante despre reformatori și inventatori din perioada medievală!

Cei aproape 200 de exploratori și instructori au venit costumați în cavaleri, domnițe și alte personaje din Evul Mediu. Am aflat și câteva lucruri despre istoria locației camporeei, cetatea Șoimoș. Fotografii puteți vedea pe pagina de Facebook a exploratorilor din Banat.

Ne vom revedea la tabăra explo de la Nadăș în perioada 3-10 iulie. Instructorii sau coordonatorii de zonă vă stau la dispoziție pentru înscrieri sau informații!

Ramona Andras, coordonator pe zona Arad I

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.