adventistbanat.ro

Meniu

Bucurie  pentru 123  de copii

22 decembrie 2017

În data de 10 decembrie 2017, 65 de copii de la Orfelinatul Curcubeul copiilor din Oradea,  au fost destinatarii unui  Concert de colinde interpretat de orchestra de clopoței din Arad. După concert, fiecare copil a primit două sacoșe pline , una cu jucării și una cu dulciuri și fructe. Departamentul Misiunea Femeii a fost susținut de femei din bisericile din Oradea și împrejurimi, Bethausen, Cermei și Șimand, care au strâns jucării de pluș pentru copii.

A doua zi s-au dus jucării și alimente pentru două orfelinate din Arad: Fundația Creștină Speranța Copiilor – 30 de copii din Subcetate,  și la Orfelinatul copiilor cu dizabilități  – 28 de copii, din zona Piața Mihai Viteazu.

În cele două zile, 123 copii au aflat că cineva îi iubește și se gândește la ei.

În anul care urmează departamentul Misiunea Femeii are alte două proiecte majore:

  1. La Apateu în 10-11 martie – în colaborare cu Departamentul de Sănătate și șase medici – seminarii de sănătate pentru femei, în a doua zi având loc și o acțiune de ajutor pentru familiile nevoiașe din Satul Nou.
  2. La Reșița, în colaborare cu Departamentul de Tineret, pe 3 iunie, într-o sală publică, seminarii pentru mămici, Teatru de Păpuși și Concert cu Orchestra de clopoței.

Încurajăm femeile care doresc se implice în aceste proiecte să ia legătura cu responsabila acestui departament de la conferință.

Director Departament Misiune Femeii, Mariana Toma.

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.