adventistbanat.ro

Meniu

#BFF – Festivalul Exploratorilor

22 noiembrie 2016

 

În Sabatul din 12 noiembrie, Departamentul de Tineret al Conferinței Banat a organizat la Covăsînț Festivalul Exploratorilor. Tema aleasă pentru anul acesta a fost – “BFF – Best Friends Forever” (Cei mai buni prieteni pentru totdeauna) iar Ionatan a fost personajul biblic aflat în centrul atenției noastre, ca purtător al calităților unui prieten adevărat: dragoste, loialitate, modestie, încredere, sprijin, altruism, sacrificiu și umilință.

Peste 150 de exploratori și instructori din toată conferința au venit să participe la acest eveniment. Am studiat, ne-am rugat, am cântat și ne-am jucat împreună, am revăzut imagini din activitățile desfășurate în anul 2016. Apoi, din cuvântul prezentat de către directorul de tineret, Narcis Ardelean, din prezentările copiilor, din cântece și poezii am învățat că Isus e cel mai bun prieten, și pentru a fi prieteni cu El trebuie să Îl cunoaștem. De asemenea, trebuie să fim atenți ce prieteni ne alegem și trebuie să fim prieteni adevărați pentru cei din jurul nostru!

Am avut parte din partea gazdelor de o primire călduroasă, de o masă delicioasă și de un Sabat binecuvântat! Mulțumim bisericii Covăsânț pentru efortul depus!

Încurajăm conducătorii bisericilor locale și pe părinți să acorde sprijin deplin programului pentru exploratori. Pentru ca el să fie unul reușit e nevoie nu doar de evenimente mari la nivel de conferință, ci mai ales de cele, poate umile, dar continue, la nivelul grupelor locale! Aici adâncim cu adevărat prietenia copiilor cu Isus și aici îi învățăm să ofere prietenie reală celor din jur!

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.