adventistbanat.ro

Meniu

Adunarea Generală a Conferinței Banat – 25 aprilie 2013

13 ianuarie 2013

Adunarea Generală a Conferinței Banat este convocată pentru data de joi, 25 aprilie 2013, orele 9:00, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Arad ”Salem”. În responsabilitatea acestei adunări sunt următoarele activități: examinarea rapoartelor de activitate ale slujbașilor conferinței, la încheierea mandatului; adoptarea principalelor direcții de acțiune pentru următorul mandat; numirea slujbașilor însărcinați cu urmărirea acestor direcții; acordarea de scrisori de acreditare celor îndreptățiti. Fiecare biserică locală, din cele 114 biserici ale Conferinței noastre, are dreptul să desemneze un delegat, bisericile care numără peste 250 de membri vor mai adăuga câte un delegat.

Bisericile iși vor desemna delegații pană la data de 28 februarie 2013, prin pastori vor înainta secretariatului conferinței un exemplar al delegatiei, al doilea exemplar rămânând la cel desemnat, pentru a-l însoți în ziua adunării generale. Pentru a formula direcțiile principale care să călăuzească activitatea Comitetului Executiv al Conferinței pe parcursul viitorului mandat a fost ales deja un Comitet de Planuri și Hotărâri format din următoarele persoane: din jud. Arad: Daniel Bota – pastor, Adi Balai – laic; din jud. Bihor: Nagy – Kasza Gyula – pastor, Mircea Brazdă – laic; din jud. Timiș: Marius Morar – pastor, Lucian Fara – laic; din jud. Hunedoara, Sorin Demian – pastor; din jud. Caraș Severin, Natanael Jigău – pastor; din partea administratiei Conferinței Banat, Pavel Memete – secretar, care va conduce comitetul de planuri si hotărâri.

În ziua Adunării Generale vor lucra trei comitete: comitetul de organizare, comitetul de numiri și comitetul de acreditări. Comitetele vor respecta, în activitatea și în propunerile pe care le fac, normele administrative ale Bisericii adventiste, așa cum sunt exprimate în ultima ediție a Regulamentului Conferinței Generale (Working Policy), a Manualului Bisericii și a Satutului de organizare și funcționare a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România. În așteptarea acestui eveniment de importanță specială invităm frațietatea la consacrare și rugăm pe Dumnezeu să-Și binecuvinteze lucrarea din conferința noastră, în această perioadă de apus a istoriei lumii noastre.

Etichete: , , , , , ,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.