adventistbanat.ro

Meniu

Un proiect al credinței-Copiii bibliei           

27 iulie 2023

                  În perioada 02.07- 06.07.2023, a avut loc in municipiul Vulcan, județul Hunedoara, în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, Școala Biblică de Vacanță cu tema ”Copiii bibliei”. Întâlnirile au avut loc între orele 18.00- 20.00, iar participanții au fost atât copii cu vârste cuprinse între un an, doi ani până la șaisprezece ani, cât și părinți sau chiar bunici. Numărul participanților din prima seara a fost de 67 de copii, număr care a crescut pe parcurs ajungându-se în ultima seara până la 133.

Cu toții au venit însuflețiți de chemarea pe care au simțit-o, dar și a programelor și a atelierelor oferite. De asemenea, copiii au beneficiat de teatru de păpuși, povestiri biblice, imnul taberei, cântecele si jocuri, și alte activități de care s-au bucurat într-o atmosferă plăcută și prietenoasa.

Despre proiectele noastre de viitor putem spune că vor cuprinde domeniul social și spiritual prin ateliere de creație, artă culinară și studiul limbii române. Mulțumim Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea ”Maranata” din Madrid, prof.Sorina Ureche și colaboratorilor.

Managed by Immediate UCore