adventistbanat.ro

Meniu

Ieșire misionară la Mașloc

27 iulie 2023

„…au plecat și au mers din sat în sat, propovăduind Evanghelia… ” Luca 9:6

Biserica adventistă Speranța din Timișoara  este o biserică binecuvântată din punct de vedere muzical, are orchestră, fanfară, cor, dar în special niște tineri foarte implicați și gata să slujească acolo unde este nevoie. Așa că, în data de 24 iunie, împreună cu pastorul de tineret al bisericii,  am ales ca după-masa din acel sabat să o petrecem în parcul din centrul localității Mașloc.

Scopul principal al acestei acțiuni a fost acela de a împărți literatură oamenilor și de a-L face cunoscut pe Dumnezeu și dragostea Lui. Pentru a putea face acest lucru, fiecare tânăr a contribuit cu ce a știut mai bine, cei din fanfară au cântat câteva piese muzicale, apoi au fost câteva cântări vocale și o parte din tineri au stat să întâmpine oamenii cu un zâmbet si o carte, povestindu-le despre Dumnezeu și biserică. 

Este un sentiment plăcut atunci când vezi că prin micile talante pe care ni le-a încredințat Dumnezeu putem să aducem speranță, bucurie și zâmbete pe fețele oamenilor. Noi, ca și tineri ai lui Hristos, am avut bucuria ca în această ocazie să-l slujim pe Dumnezeu și să propovăduim Evanghelia și ne dorim ca influența noastră să fi fost una bună și tot ce am făcut să fie spre slava Lui.

Știm că dacă noi ne facem partea, Dumnezeu va face restul. Așa că nu ne mai rămâne decât să ne rugăm ca Dumnezeu să lucreze la inima acelor oameni și să sperăm că în cer vom putea să ne aducem aminte de această zi, atât ei cât și noi.

Managed by Immediate UCore