adventistbanat.ro

Meniu

Festivalul tinerilor soliști “Cânt pentru Domnul”

11 martie 2023

 “Cântecul de laudă este atmosfera cerului, iar când cerul vine în contact cu pământul există muzică și cântare, mulțumiri și cântări de laudă” (E. G. White)

 În Sabatul din 18 februarie a avut loc la Apateu cea de-a patra ediție a festivalului tinerilor soliști din Conferința Banat, “Cânt pentru Domnul”. 

10 soliști și-au pus talantul la schimbător și au venit pentru a-I da slavă lui Dumnezeu, dorind ca vocea lor să nu fie doar iubită și admirată, cât multiplicată și urmată. Piesele pe care aceștia le-au interpretat au avut versuri profunde și melodii frumoase, îmbogățind astfel experiența noastră spirituală și ancorarea noastră în Cuvânt.

Și anul acesta festivalul a avut un juriu format din 4 oameni care iubesc muzica. Gina Onița, Mia Ioana Iuga, Lucian Onița și Adrian Petrache au fost cei care i-au ajutat pe participanți cu sfaturile lor, astfel încât muzica interpretata de ei să fie o mare binecuvântare pentru cei din jur. 

A fost un Sabat frumos în care am avut privilegiul de a asculta muzică de calitate, o muzică ce a îndreptat inimile și  gândurile noastre către teme înalte și nobile. 

“Părtășia cu cerul începe pe pământ. Aici deprindem tonalitatea laudei Lui.” (E. G. White)