adventistbanat.ro

Meniu

Evanghelizare Berechiu

24 ianuarie 2023


Timp de 7 seri din perioada 13 – 21 ianuarie, în grupa Bisericii Adventiste din Berechiu, jud. Arad, s-a derulat programul evanghelistic ”Întâlniri cu Isus”. Numeroșii vizitatori ai grupei locale de frați – între care și primarul, viceprimarul și câțiva consilieri locali ai comunei Apateu – s-au putut bucura de muzică de calitate, poezii, precum și de rostirea Cuvântului Scripturii. Iar ospitalitatea gazdelor s-a răsfânt ”dulce” seară de seară spre toți cei prezenți, cu gust și arome de plăcinte și prăjituri de casă!
Dintr-o binecuvântată perspectivă biblică, L-am întâlnit pe Isus, alături de Ioan Botezătorul, ca Miel al lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii; L-am întâlnit biruind, pentru noi toți, în pustia ispitirii; L-am întâlnit în noapte, alături de Nicodim și în sala de judecată a lui Pilat; și ne-am bucurat anticipând revenirea Sa și marea întâlnire de pe Noul Pământ!
Programul va continua cu câteva întâlniri de studiu doctrinar oferite musafirilor doritori, începând cu data de sâmbătă, 28 ianuarie.
Recunoștință celor care au slujit în cadrul programului, apreciere celor care au participat la program, slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Pastor Narcis Ardelean

Managed by Immediate UCore