adventistbanat.ro

Meniu

Casa pâinii  – Mișca

13 august 2019

Cu aproximativ cincisprezece ani în urmă a fost înființat în localitatea Mișca (jud. Arad) un Cămin pentru vârstnici care își propune asigurarea calității vieții pentru cei aflați în situații cu dificultate. De-a lungul timpului aici au beneficiat de cele mai bune condiții de cazare și îngrijire un număr semnificativ de vârstnici.

Capacitatea centrului este de 15 locuri, condițiile sunt foarte bune, iar dotările corespund activității propuse. Bătrânii sunt asistați și îngrijiți de doi angajați permanenți. În ceea ce privește criteriile de selectare a celor interesați, amintim aici câteva dintre ele. În primul rând, deși nu este o condiție eliminatorie, calitatea de membru, persoanele găzduite aici trebuie să accepte si să respecte stilul de viață adventist. În al doilea rând, nu avem posibilitatea îngrijirii persoanelor cu handicap locomotor sau alte afecțiuni care ar necesita imobilizarea la pat în momentul venirii lor la centru. Contribuția lunară este la momentul acesta 1200 lei. La sosirea în centru va fi semnat un contract agreat de ambele părți în virtutea căruia cel în nevoie va beneficia de îngrijire și adăpost.

Având în vedere că sumele provenite din contribuția celor în vârstă acoperă doar salariile și funcționarea strict necesară, orice donație în alimente sau bani este bine venită. Mulțumim celor  care au sprijinit această lucrare până acum și celor care o vor face de acum înainte.

 

Persoane de contact:

Herlea Ionică – director executiv (0729 799 045)

Hărdălău Petru – președinte ONG Casa Speranței (0741 103 481)

 

Claudiu Gâșman – trezorier Conferința Banat

Etichete: ,

Managed by Immediate UCore