adventistbanat.ro

Meniu

Anunțuri 13 decembrie

13 decembrie 2018

Dragi colegi pastori si slujbasi,
Anunturile pentru acest sfarsit de saptamana sunt urmatoarele:
1. Ingrijitori pentru casa de batrani de la Misca
Deoarece familia care administreaza si ingrijeste casa de batrani de la Misca doreste sa se retraga in martie 2019 din aceasta activitate, dupa o slujire de aproximativ 10 ani, va adresam rugamintea de a mediatiza la nivelul intregii conferinte urmatoarea oferta de serviciu-ingrijitori pentru casa de batrani de la Misca. Cautam o familie care sa poarte de grija celor 12 batrani internati (capacitatea maxima de cazare este de 15 persoane). Aspectele financiare cat si fisa completa a postului vor fi discutate cu cei care vor fi interesati de aceasta slujba si isi vor anunta intentia direct la secretariatul conferintei, telefon 0740 116 191, persoana de contact Grad Gabriela. E important de stiut ca in cadrul centrului de batrani avem un spatiu separat, de cazare, oferit gratuit, pentru familia care ingrijeste. De asemenea nu exista cheltuieli de intretinere, nici de masa, acestea fiind acordate alaturi de remunerarea financiara.
Ne-am bucura ca in urmatoarele 3 luni de zile sa gasim o familie interesata sa se implice in aceasta lucrare sociala, motivata nu doar de aspectele financiare si materiale ci mai ales de dispozitia de a sluji, in numele lui Hristos niste suflete sarmane.
La mijlocul lunii februarie vom organiza un interviu cu toti cei interesati de aceasta activitate. Pentru interviu vom avea nevoie de un scurt CV si recomandarea pastorului local. Vom reveni cu date exacte la inceputul anului viitor.
Va multumim si asteptam cu incredere ajutorul dvs in gasirea unei solutii pentru acest proiect social-umanitar de la Misca.
2. Carte Lucian Cristescu, “Nu e tarziu niciodata”
Fratele Lucian Cristescu a tiparit o noua lucrare excelenta pe tema influentei nocive a New Age-ului si a multor ramificatii ale acestuia. Scrisa sub forma unui roman cartea e lecturata cu placere si de un real folos pentru biserica in general, pentru tineretul nostru si in plus un excelent cadou misionar pentru vecini, prieteni, cunoscuti. Prețul unei cărți este 29 lei, dar comenzile mai mari de 10 buc aduc prețul pe bucată la 20 lei. Prin urmare e important sa va asociati, in eventualitatea unei comenzi, pentru a depasi pragul de 10 bucati, beneficiind astfel de o reducere de aproape 30%.
Asa cum am scris saptamana trecuta am fi dorit sa operam tema aceasta prin librariile noastre in dorinta de a avea mai multe intrari si de a reduce efortul la salariul fiecarui librar. Editura ne spune ca nu poate derula vanzarea acestei carti direct cu reducere decat prin sediu nu si prin librarii, cartea fiind la o reducere substantiala.
3. Studii biblice trim I 2019, Devotionale, Calendare de perete 2019
Inca din data de 3 decembrie, editura Viata si Sanatate a trimis in teritoriu aceste materiale, la punctele de descarcare Sola Scriptura, urmand ca fratii pastori sau persoane desemnate special sa le ridice pentru a fi distribuite in comunitati si grupe. Mai avem inca 3 Sabate la dispozitie pentru distribuirea acestor materiale in comunitati si grupe.
Va dorim un Sabat binecuvantat!
Cu pretuire, ai dumneavoastra frati din Comitetul Conferintei Banat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.