adventistbanat.ro

Meniu

Mesaj din partea conducerii Conferinței Banat

13 martie 2020

În primele trei luni ale anului 2020 răspândirea galopantă a Covid19 a produs suferință, boală, moarte, teamă și isterie, precum și dezechilibre majore la nivel economic, social și politic. Ca unii care cunoaștem Cuvântul lui Dumnezeu, pe de o parte trebuie să strângem rândurile, iar de partea cealaltă să fim lumina și sarea acestui pământ. Acum e momentul să dovedim înțelepciune, responsabilitate și echilibru, să fim un exemplu pentru cei din jurul nostru. În acest sens:

  1. Sâmbătă, 14 martie – Sabat de post și rugăciune. Suntem chemați de conducerea Bisericii din România la consacrare, rugăciune și post, având în atenție situația creată la nivel mondial, situația din țară, și, nu în ultimul rând, biserica noastră.
  2. Vineri, 13 martie, la Speranța TV, în cadrul emisiunii Jurnal de Credință, pastorul Aurel Neațu, președintele Uniunii Române, se va adresa bisericii din România. Mâine dimineață, la ora 11, tot dumnealui va susține predica pentru Biserica din România prin intermediul Speranța TV.
  3. Programele Speranța TV vor fi modificate și adaptate situației. Aceste modificări vor urmări atât informarea corectă cu privire la criza existentă, măsuri de prevenire și sfaturi medicale în situație de boală, cât și păstorirea bisericii într-o perioadă în care întâlnirile publice sunt limitate sau interzise.

Suntem chemați să experimentăm mai mult închinarea personală și în familii, acum când multe întâlniri publice sunt interzise.

Suntem chemați să respectăm deciziile forurilor abilitate în gestionarea la nivel național a acestei crize.

E important să urmărim cu atenție evoluția evenimentului fiind la curent cu declarațiile oficiale ale statului cât și cu declarațiile oficiale ale Bisericii Adventiste venite din partea Uniunii de Conferințe, evitând informațiile false care circulă în mediul online. Bunul Dumnezeu să aibă milă de noi și să ne ajute să fim lumina acestei lumi în această perioadă dificilă.

 

Etichete: , , ,