Bible Experience

În data de 22 ianuarie, la Biserica Adventistă din Lugoj și sediul Conferinței din Arad a avut loc faza zonală a concursului Bible Experience. Cu mari emoții, cei aproape 100 de exploratori și antrenorii lor s-au prezentat pentru a-și verifica cunoștințele acumulate în urma citirii Evangheliei după Ioan.

Acesta a fost primul an în care concursul biblic Bible Experience s-a organizat în țara noastră. Fiecare echipă, formată din maxim 6 exploratori și o rezervă, a citit Evanghelia după Ioan și Comentariul biblic la această carte.  

În Conferința noastră s-au înscris 18 echipe din toate cele 5 județe care o alcătuiesc, iar în urma concursului, 8 dintre acestea vor merge mai departe la faza pe Conferință, care va avea loc în data de 19 februarie. Echipele care se vor situa pe primul loc ne vor reprezenta la faza pe Uniune. 

Mulțumim Domnului pentru fiecare explorator care a participat la acest concurs. Mulțumim și antrenorilor, instructorilor și părinților pentru tot efortul depus. Dincolo de orice câștig, cel mai mare premiu este faptul că acești copii au citit o carte biblică cu multe învățături frumoase și valoroase.

“Şi viaţa veşnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu.” (Ioan 17:3)

Autor: Ramona Andraș – coordonator de zonă

Articole recomandate