Isus, Eroul tău! – program evanghelistic –

În perioada 19-26 nov. 2022, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Speranța din Timișoara s-a desfășurat un program evanghelistic cu titlul “Isus, Eroul tău!”. Pastorul Lucian Cristescu a prezentat seară de seară, timp de opt ocazii, mesajul lui Dumnezeu, care a captivat asistența prezentă.

Temele întâlnirilor au avut de-a face cu viața creștină practică și autentică: “Iată Mielul lui Dumnezeu!”, “Hristos a înviat!”, “Înapoia Mea, Satano!”, “Iertate îți sunt păcatele!”, “Trebuie sa te naști din nou!”, “Înaltă steagul!”, “Iată, Eu vin curând!”, “Cine va crede și se va boteza”.

În timpul săptămânii, cu o oră înainte de program, medicii noștri au oferit consultații medicale. Pastorul Marius Morar în cuvântul de deschidere, de fiecare dată a surprins plăcut prin câte o Ilustrație, pastorul Vasile Burleanu a oferit premii unor participanți și a preluat întrebările, la care a răspuns invitatul nostru, pastorul Lucian Cristescu. Un moment special l-a constituit rugăciunea pentru solicitările din partea participanților. Muzica de înaltă calitate a creat, de fiecare dată, atmosfera pentru prezentarea mesajului Evangheliei. Fiecare oaspete, la încheierea programului, a primit cărțile scrise de pastorul Lucian Cristescu: Degeaba cântă cucuveaua și Mâine e o nouă zi.

Considerăm că această acțiune misionară și-a atins scopul: peste 70 de prieteni, prezenți în biserică în decursul celor opt ocazii, au ascultat  mesajul Evangheliei, iar unii s-au decis să-L urmeze pe Isus, și Biserica a fost încurajată și întărită spiritual.

Autor: Pavel Memete

Articole recomandate