adventistbanat.ro

Meniu

Micii predicatori

14 noiembrie 2014

Sâmbătă, 29 martie, la Curtici, a avut loc faza finală a programului ”Copii predicatori”, preluat de anul acesta într-o colaborare interdepartamentală, implicând Asociația Pastorală, Lucrarea Personală și Tineretul.

Au participat opt copii reprezentând zonele Arad 1 și Arad 2 precum și județele Caraș Severin, Hunedoara și Timiș, pastorii din Bihor preferând o altă abordare, locală. Ne face plăcere să amintim numele copiilor participanți: Odette Românu, Denis Udilă, Emanuel Bălășoiu, Viviane Țărmure, Delia Nicola, Maria Lezeu, Cătălin Barbu și Robert Canta. Ne-am bucurat și de cântece frumoase interpretate de copii talentați, Luca și Daniela Mircea, Gabriel Chiș, Georgiana Barbu, Ruana Ban, Alesia Moț, Cezara Ardelean, precum și de interpretările instrumentale ale lui Filip Năsui.

Copiii s-au pregătit exemplar iar micile lor cuvântări, atât ca formă cât și în privința conținutului, au fost, cu adevărat, deosebite! Mulțumiri și aprecieri părinților și reprezentanților bisericilor locale care au investit timp și energie, fiindu-le aproape copiilor!

Programul a fost filmat de către o echipă a postului Speranța TV.

Am dori să încurajăm participarea și implicarea copiilor în program și în anii următori, cu atât mai mult cu cât dacă ne dorim vorbitori buni mâine este datoria noastră să îi creștem astăzi!

Etichete:

Un comentariu

  • Cristian says:

    Isus a zis ca Mantuirea vine dela iudei . Mantuitorul fiind EL vezi si F Ap 4 ; 12 inseamna ca Isus este iudeu ? Cazul in care un ,, altul ” ar veni la oameni cu o ,, alta ” evanghelie , stiind foarte bine ca in nimeni ,, altul ” nu este mantuire decat prin EL , pe acel ,, altul ” cu o ,, alta” evanghelie ar insemna sa-l interpretam ca pe un anatema ? In biblie am gasit doua categorii de iudei Una cei descrisi in evanghelia dupa ioan 9 ; 41 cei ce nu au crezut in El chiar daca L-au ,, vazut ” din pricina faptului ca ei L -au urat fara temei . Pe cand cealalta categorie de iudei o gasim in Geneza 45 ; 12 , 13 aceea au , , vazut” pe fratele lor iosif la urma au crezut in el . Isus este fratele tuturor celor ce se incred in El celor ce-L iubesc si iL urmeaza oriunde merge El implinind voia Sa nu doar cu vorba ci si cu fapta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *