adventistbanat.ro

Meniu

Flashmob în Arad

17 decembrie 2015

Corul mixt al Asociației Studențești AMiCUS a surprins, sâmbătă seara,  12 decembrie,  pe cei prezenți în Atrium Mall Arad cu un flashmob, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Flashmob-ul a debutat cu o interpretare emoționantă a piesei „O Holy Night” (O noapte sfântă) din partea unui cvartet de coarde format din Diana Ghiță, Iolanda Kristof, Denisa Dragoescu, Cristian Toma,  apoi s-au adăugat soliștii: Ioana Pop, Amalia Preda,  Abiatar Moldovan, Bogdan Ilisie,  şi corul AMiCUS, alături de  tineri din bisericile Micalaca, Betel, Salem, Apateu, Măderat.  Corul a fost dirijat de Bogdan Ilisie, iar  la pian a cântat Ady Șoimu. Regia  a fost coordonată de Abiatar Moldovan. Organizatorul principal al evenimentului  a fost pastorul Adelin Bortiș.

Tinerii au cântat colinde care au încălzit inimile ascultătorilor, fiind apreciați pentru interpretarea deosebită. Pe lângă „surpriza sonoră”, cei prezenți au primit și câte un cadou din partea tinerilor.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce s-a realizat și tuturor celor ce s-au implicat în derularea cât mai frumoasă a acestui flashmob.

 

Capelan Amicus Arad, Cristian Toma

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *